POČINJE BURGER WEEKEND

Imamo tri dobra razloga za izlet u Čakovec početkom svibnja, slasni burgeri samo su jedan od njih

Čakovec Burger Weekend, u svom po prvi put produženom izdanju s početkom već u četvrtak 2. svibnja, vraća se na čakovečki Trg Republike

U četiri dana, koliko ovogodišnje izdanje festivala traje, posjetitelji će, osim u dobrim burgerima, uživati i u ostatku šarolikog programa, najavljuju organizatori Burger Weekenda Čakovec. Dodaju i kako je ove godine sve u duhu food truckova i prikolica te kako se lokalnim snagama pridružuje i domaćoj publici sada već dobro poznata ekipa bistroa Funk iz Novog Sada.

image
Burger Weekend Čakovec Facebook/

Međimurski restorani koji će se predstaviti na ovogodišnjem izdanju festivala su Bajzovi dvori, Škartoc ljubavi te Marko Palfi sa svojim timom, koji je svoj kamion pretvorio u putujuću prikolicu, Roker‘s BBQ, i koji je za ovaj festival, kako nam je otkrio, pripremio sasvim posebnu ponudu burgera.

image
Burger Weekend Čakovec Facebook/

Osim uživanja u burgerima, posjetitelji će moći sudjelovati i u natjecanju u barskim i zaboravljenim igrama iz djetinjstva, uživati u koncertima i nastupima imena kao što su Mario Kovač i Elemental, a u subotu od 18 sati na čakovečkom Trgu Republike održat će se i Blast From the Past tulum u malom, o kojem smo svojevremeno razgovarali sa chefovima Matijom Bogdanom i Matijom Pavlicom.

image
Burger Weekend Čakovec Facebook/

Organizatori najavljuju i kako je nedjelja rezervirana za obiteljski dan, kada će se ekipi pridružiti i Mario Petreković, koji je zadužen za vođenje programa S obzirom na sve navedeno, imamo barem tri dobra razloga da se i sami početkom svibnja zaputimo u Čakovec. To su svakako slasni burgeri, druženje na otvorenom i dobra atmosfera.

Festival počinje već u četvrtak, 2. svibnja, i trajat će sve do nedjelje, 5. svibnja. Za više informacija zapratite društvene mreže Burger Weekenda Čakovec - Facebook i Instagram.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:11